Kérdések + Válaszok a Zöld kávébabról • Zöld kávé kivonatról

Miért jobb és egészségesebb a Zöld Kávé, mint a fekete kávé?

A Zöld kávé maga az eredeti kávébab, ami semmilyen pörkölési, őrlési vagy egyéb procedúrán nem esik át. Ezek a kávékészítési eljárások rengeteg hatóanyag-veszteséggel járnak, sőt,  a feldolgozás során káros anyagok is keletkezhetnek.

A Zöld kávé talán legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, melyből a fekete kávé csak minimális mennyiséget tartalmaz, mivel a pörkölési eljárás jelentősen csökkenti a kávé klorogénsav-tartalmát.

Ezzel szemben a Zöld kávéban benne található minden értékes hatóanyag, köztük a klorogénsav, valamint az erős antioxidáns hatású polifenolok is.

Ráadásul a Zöld kávéban lévő koffein is sokkal egészségesebb és kedvezőbb hatású, mint a fekete kávéban található koffein. Ugyanis a Zöld kávé koffeinje lassabban és egyenletesen fejti ki hatását, minek köszönhetően hosszan tartóan segít éberebbnek és energikusabbnak lenni.

Ezért a Zöld kávé nem okoz szívdobogásérzést, de hirtelen ránk törő fáradtságérzettel sem kell számolnunk, mint ahogy azt a fekete kávé esetében gyakran tapasztalhatjuk.

Ráadásul a Zöld kávé javítja a memóriánkat és koncentrálóképességünket is, ezáltal hozzájárul a jobb szellemi teljesítmény nyújtásához.

Melyek a Zöld kávé legfontosabb hatásai?

A Zöld kávé számos jótékony hatást képes kifejteni szervezetünkre, melyek közül a legfontosabbak a következőek:

 • Hosszan tartóan felfrissít, növeli az éberséget és a koncentrálóképesség hatékonyságát
 • Fokozza az anyagcsere működését
 • Serkenti a zsírégetést
 • Csökkenti a szénhidrátok zsírrá történő átalakulásának mértékét
 • Növeli  az elégetett kalóriák számát
 • Gátolja a glükóz felszívódását
 • Csökkenti éhségérzetünket
 • Szabályozza a vércukorszintet
 • Védi szív-és érrendszerünk egészségét
 • Hozzájárul májunk egészségéhez
 • Antioxidáns hatásával képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket szervezetünkben

Hogyan támogatja a Zöld kávé a fogyókúrát?

A Zöld kávé legfontosabb fogyást támogató hatóanyaga a klorogénsav, mely elképesztő mértékben képes felgyorsítani az anyagcserét, miközben a zsírégetést is kivételes módon fokozza. 

A klorogénsav támogatja májunkat abban, hogy könnyebben és gyorsabban dolgozza fel a táplálékkal bevitt zsírokat. Emellett csökkenti a zsírok asszimilációját, vagyis gátolja a zsírok lerakódását a teljes emésztési folyamat során.

Ennek köszönhetően pedig kevesebb zsír fog tudni lerakódni zsírpárnaként testünk különböző részein.

A Zöld kávé az anyagcsere felgyorsításával megteremti a gyors és sikeres fogyókúra feltételeit, hiszen lassú anyagcsere mellett szinte esélytelen megfelelő ütemű és mértékű súlycsökkenést elérni. Ugyanis hiába viszünk be kevesebb kalóriát, és hiába mozgunk rendszerese, szervezetünk akkor sem lesz képes megfelelő ütemben felszámolni és kiüríteni a felesleges zsírraktárakat lassú és rosszul működő anyagcsere mellett.

Viszont ha hatékonyan és gyorsan működik anyagcserénk, akkor akár változatlan kalóriabevitel mellett is elkezdődhet a súlycsökkenés.

A Zöld kávé a glükóz felszívódásának gátlásával is hozzájárul a sikeres fogyókúrához, valamint azzal is, hogy fokozza a kalóriák elégetésének ütemét.

A Zöld kávé jelentősen csökkentheti éhségérzetünket, aminek köszönhetően eleve kevesebb kalóriát viszünk be szervezetünkbe, ráadásul úgy, hogy mindeközben nem szenvedünk a folyamatos éhségtől sem. Ezáltal pedig sokkal könnyebben tudjuk követni a diéta előírásait, mely a sikeres fogyókúra egyik alapfeltétele.

A Zöld kávé ráadásul abban is segít, hogy a fogyással elért eredményeket megtartsuk, hiszen fogyasztása megakadályozhatja, hogy a leadott kilók újra visszajöjjenek ránk. 

Miért a Zöld Kávé Kapszula a legjobb választás?

A Zöld Kávé Kivonat Kapszula rendkívül koncentrált formában tartalmazza a Zöld kávé összes értékes összetevőjét, így roppant eredményesen képes kifejteni valamennyi jótékony hatását szervezetünkre.

A Zöld Kávé Kapszulával pontosan tudjuk, hogy mennyi hatóanyagot juttatunk a szervezetbe, így tökéletesen tudjuk az adagolást szabályozni.

A Zöld Kávé Kapszula bevétele ráadásul sokkal könnyebb és gyorsabb is, mint napi több csésze zöld kávé elkészítése és elfogyasztása.

A Zöld Kávé kivonatát tartalmazó kapszulát bárhol és bármikor bevehetjük némi folyadékkal, így valóban bárki számára könnyedén beilleszthető a napirendbe.

Hogyan kell a Zöld Kávé Kapszulát fogyasztani?

A Zöld Kávé Kapszula akkor tudja legjobban kifejteni fogyást elősegítő  hatásait, ha étkezéseket megelőzően vesszük be. Ebben az esetben a bevitt táplálékokból kevesebb zsír fog képződni és lerakódni, valamint gyorsabban fogja anyagcserénk feldolgozni és kiválasztani. 

Meddig lehet a Zöld Kávé Kapszulát fogyasztani?

A Zöld Kávé Kapszula teljesen természetes összetételű,  ennek megfelelően semmilyen káros mellékhatása nem lehet az ajánlott adagolás betartása mellett.

Éppen ezért tulajdonképpen bármeddig fogyaszthatjuk, ami által megelőzhetjük leadott kilók visszaszedését is, így megőrizhetjük ideális súlyunkat és alakunkat.